
Cena biletu: 270 zł/os
Miejsca według układu standardowego:
- restauracja
- piwnica
- dziedziniec (przy parkiecie)
- sala lustrzana (stoły 8-10 os.)
- sala biała (stoły 4,6 i 8 os.)
- parkiet na dziedzińcu: DJ
- piwnica: muzyka z playlisty - lata 80'
Szczegółowe informacje oraz zapisy i rezerwacje:
Menadżer Piotr Misiarz
tel. 503 139 161
piotr@kamienica-konczakowskich.pl
Płatność za całość do 12.12.2022
Serdecznie zapraszamy!
Przystawka
- Sałatka koktajlowa z krewetkami w zielonej panierce i sosem Marie Rose
Danie główne serwowane
-
Wersja mięsna
Polędwiczka wieprzowa w szynce parmeńskiej na sosie śliwkowo-jałowcowym, kopytka ziemniaczane, mix sałat z winegretem -
Wersja wegetariańska
Camembert w migdałach z frytkami z batatów i zielonym mixem chrupkich sałat
Deser
- Sernik dyniowy ze słonym karmelem i orzechami
Zimna płyta
- Deska swojskich wędlin według domowych receptur od lokalnego dostawcy (szynka tradycyjnie wędzona, schab wędzony, necówka domowa, salceson, kabanosy)
- Półmisek serów (sery żółte, wędzone, pleśniowy, oscypek, korbaczki)
- Roladki z szynki z musem chrzanowym
- Tymbaliki drobiowe
-
Tartaletki:
- z tatarem ze śledzia,
- z sałatką z kurczaka,
- z brokułami, fetą i słonecznikiem
- Mini burgery
-
Koreczki:
- drobiowe z ananasem,
- z boczkiem i suszoną śliwką,
- precelkowe kąski z serem blue
-
Kanapeczki bankietowe na bagietce:
- z wędliną, salami i parmezanem,
- z pastą jajeczną i rzodkiewką,
- z pieczonym pasztetem i karmelizowaną czerwoną cebulą,
- z camembertem i pomidorem
- Sałatka z kurczakiem
- Barszcz czerwony na ciepło
- Pieczywo mieszane
Kolacja I serwowana
-
Wersja mięsna
Gulasz myśliwski z sarny z knedlem czeskim -
Wersja wegetariańska
Leczo warzywne z ciecierzycą z ryżem
Kolacja II w formie szwedzkiego stołu
- Bigos staropolski
Napoje gorące: Kawa, herbata podana na szwedzkim stole – bez ograniczeń
Zimne napoje: sok pomarańczowy, pepsi, woda mineralna serwowane w dzbankach - bez ograniczeń
Wino musujące na toast (1 butelka na 4 osoby)
Napoje alkoholowe do zakupu tylko i wyłącznie w restauracji – ceny preferowane