CATERING NA ZAMÓWIENIE
Oferta z dowozem lub odbiorem osobistym
Zamówienia prosimy składać telefonicznie z dwudniowym wyprzedzeniem od 10:00 do 17:00.
- Piotr Misiarz - 503 139 161
- Beata Cienciała - 531 521 103
Oferta cateringowa
Propozycja na gorąco gotowa do podania lub do samodzielnego odgrzania.
Zupy - 8 zł/porcja
- Rosół królewski z makaronem
- Krem z cebuli z grzankami
Patera mięs I (dla 4 osób) - 150 zł
- Filet z kurczaka w sosie kurkowym (110g) - 2szt.
- Soczyste żeberko z pieca w sosie BBQ (200g) - 2szt.
- Schab zawijany z serem,szynką i pieczarkami (130g) - 2szt.
- Eskalopek z kurczaka w chrupkiej panierce (90g) - 2szt
- Ziemniaki pieczone - 4 porcje
- Kluski śląskie - 30szt
- Kapusta zasmażana - 600g
- Mix surówek - 600g
Patera mięs II (dla 4 osób) - 150 zł
- Rolada wieprzowa z sosem z grzybów leśnych (110g) - 2szt
- Polędwiczka wieprzowa zawijana w boczku w marynacie miodowo-musztardowej (110g) - 2szt
- Kotlet de volaille (110g) - 2szt
- Eskalopek z kuczaka w chrupkiej panierce (90g) - 2szt
- Ziemniaki pieczone - 4 porcje
- Kluski śląskie - 30szt
- Mix surówek - 800g
Patera mięs III (dla 6 osób) - 200 zł
- Rolada wołowa w sosie własnym (110g) - 3szt
- Pieczone kacze udo (110g) - 3szt
- Schab zawijany z serem pleśniowym (130g) - 3szt
- Eskalopek z kurczaka w płatkach migdałów (90g) - 3szt
- Ziemniaki pieczone - 6 porcji
- Kluski śląskie - 50szt
- Mix surówek - 1200g
Zimna płyta
Zimna płyta I (dla 4 osób) - 170 zł
- Mini kanapeczki (po 10 szt):
- ze śledziem,
- z wędliną i serem,
- z pastą jajeczną,
- z pieczonym pasztetem i żurawiną
- Roladki z tortilli (10 szt)
- Sałatka (jedna do wyboru):
- brokułowa z sosem jogurtowo-czosnkowym
- lodowa z kurczakiem z sosem vinegrette
Zimna płyta II (dla 6-8 osób) - 250 zł
-
Deska wędlin i serów z koreczkami z tortilli
- 4 rodzaje wędlin: szynka wędzona, szynka drobiowa, kabanosy, salami
- 4 rodzaje serów: sery żółte, wędzone, oscypek, korbaczki
- Śledzie w śmietanie z jabłkiem i czerwoną cebulą
- Jajka w sosie tatarskim
- Sałatka lodowa z fetą i oliwkami z sosem vinegrette
-
Mix kanapeczek na bagietce:
- ze śledziem, cebulą czerwoną i ogórkiem
- z wędliną i serem z dodatkiem tartego parmezanu
- z pastą jajeczną
- z salami