Pobierz ofertę

Zapewniamy świąteczną aranżację stołów.
Na życzenie podajemy opłatek wigilijny

Menu Świąteczne - wersja I (serwowana) - 70 zł/os.

Zupa

  • Barszcz czerwony z uszkami


Danie główne (jedna propozycja do wyboru)

  • Karp panierowany z sałatką jarzynową
  • Schab po staropolsku w sosie z grzybów leśnych, kluski śląskie, modra kapust


Deser

  • Lody z gorącymi malinami


Napoje ciepłe: kawa, herbata podane przy deserze
Napoje zimne: sok owocowe 100% (firma Toma), pepsi, woda mineralna podawana w dzbankach - bez ograniczeń

Menu Świąteczne - wersja II (podanie na półmiskach, wieloporcjowo) - 85 zł/os.

Zupa

  • Barszcz czerwony z uszkami


Danie główne rybne

  • Morszczuk panierowany


Danie główne mięsne

  • Schab pieczony w sosie śliwkowym
  • Kotlet de volaile
Porcje mięsa około 80-90g.
Średnio na osobę przypadają 2 kawałki mięsa lub ryb


Dodatki

  • Ziemniaki
  • Talarki ziemniaczane
  • Kluski śląskie
  • Mix surówek (seler na słodko, marchewka z ananasem, czerwona kapusta gotowana, surówka z białej kapusty)


Deser

  • Śliwka kalifornijska na grzanym winie z lodami waniliowymi i bitą śmietaną


Napoje ciepłe: kawa, herbata podane przy deserze
Napoje zimne: sok owocowe 100% (firma Toma), pepsi, woda mineralna podawana w dzbankach - bez ograniczeń

Menu Świąteczne - wersja III (podanie na półmiskach, wieloporcjowo) - 95 zł/os.

Zupa

  • Wigilijna zupa grzybowa z łazankami


Danie główne rybne

  • Sandacz na sosie porowym


Danie główne mięsne

  • Roladka z kurczaka z warzywami z kremowym sosem śmietanowym
  • Zawijany kotlet schabowy faszerowany smażonymi pieczarkami i serem
Porcje mięsa około 80-90g.
Średnio na osobę przypadają 2 kawałki mięsa lub ryb


Dodatki

  • Ziemniaki
  • Talarki ziemniaczane
  • Kluski śląskie
  • Wigilijna kapusta z grzybami
  • Mix surówek (seler na słodko, marchewka z ananasem, czerwona kapusta gotowana, surówka z białej kapusty)
  • Mix pierogów (ruskie, z kapustą i grzybami)


Deser

  • Szarlotka na ciepło z lodami waniliowymi i bitą śmietaną


Napoje ciepłe: kawa, herbata podane przy deserze
Napoje zimne: sok owocowe 100% (firma Toma), pepsi, woda mineralna podawana w dzbankach - bez ograniczeń

Przystawka - 15 zł/os.
  • Pasztet pieczony serwowany z grzanką i musem z żurawiny
  • Tatar ze śledzia z marynowanym burakiem
Zimna płyta - 35 zł/os.
  • Deska wędlin i serów (4 rodzaje wędlin: szynka wędzona, szynka drobiowa, kabanosy, salami, 4 rodzaje serów: sery żółte, wędzone, oscypek, korbaczki)
  • Mini kanapeczki z sałatką jarzynową
  • Mini kanapeczki ze śledziem i czerwoną cebulą
  • Mini kanapeczki z pastą jajeczną
  • Jajka w sosie tatarskim
  • Śledź w śmietanie z jabłkiem i czerwoną cebulą
  • Kruche babeczki z pastą z tuńczyka
  • Pieczywo mieszane (chleb jasny, ciemny lub wieloziarnisty oraz bułeczki koktajlowe)
  • Bufet herbat (czarna, owocowa, zielona) - firma Williams

GODZINY OTWARCIA:

Pn: 10:00-21:00
Wt-Czw: 10:00-22:00
Pt: 10:00-00:30
Sob: 10:00-01:00
Nd: 12:00-20:00

Menadzer:
możliwość kontaktu od 10:00-19:00

Piotr Misiarz
tel.: 503 139 161
piotr@kamienica-konczakowskich.pl

Beata Cienciała
tel.: 531 521 103
beata.c@kamienica-konczakowskich.pl

ADRES:

Rynek 19,
43-400 Cieszyn
tel.: 33 852 18 96
info@kamienica-konczakowskich.pl

REZERWACJA STOLIKÓW
tel.: 33 852 18 96

Restauracja Kamienica Konczakowskich

Restauracja Kamienica Konczakowskich
Informacja o skorzystaniu przez przedsiębiorcę z subwencji udzielonej przez PFR S.A.
Restauracja Kamienica Konczakowskich