PRZYKŁADOWE MENU

Menu Weselne I  cena 185zł
Zupa
Rosół królewski z makaronem i kluseczką wątrobianą
Danie główne
Eskalopki z indyka w kurkach
Roladki wieprzowe w sosie z zielonego pieprzu
Kotlet schabowy szwajcarski nadziewany serem i szynką
Roladka drobiowa z lazurowym nadzieniem
Wieprzowe polędwiczki zawijane boczkiem
Dodatki
Ziemniaki puree, kluseczki śląskie, zapiekane ziemniaczki
Surówka z marchewki z ananasem na słodko, czerwona kapusta ,biała kapusta,
surówka z selera
Deser
Lody waniliowe z gorącymi malinami
Patery owoców

Kolacja I
Grillowany schab z boczkiem w pikantnym sosie, ziemniaczki pieczone
Kolacja II
Beef Stroganow wołowy z ryżem
Kolacja III
Barszcz czerwony z pasztecikiem

Zimna płyta
Półmisek wędlin tradycyjnych wędzonych ( 4 rodzaje)
kabanosy, salami,
schab ze śliwką , necówka, pasztet pieczony
Deska serów (sery żółte, pleśniowe, góralskie oscypki,)
koreczki serowe z dodatkami
Tymbaliki drobiowe,
Roladki szynkowe z kremem chrzanowym
Tartinki z pastami warzywnymi
Jajka w sosie tatarskim
Śledzie w śmietanie
( 2 do wyboru:) Sałatka brokułowa, Sałatka jarzynowa, Sałatka z tortolini
Sałatka porowa, Sałatka grecka
Caprese z pomidorów z mozzarelą i bazylią
Dekoracje ozdobne warzywne oraz mięsne – kompozycja własna
Pieczywo mieszane

napoje ciepłe – kawa, herbata bez ograniczeń
napoję zimne: sok owocowe 100%( firma Toma) , pepsi, woda mineralna podawane w dzbankach - bez ograniczeń

 

Menu Weselne II  cena 205zł
Zupa
Rosół królewski z makaronem i kluską wątrobianą
Danie główne
Roladki wieprzowe  w sosie śmietanowo - jałowcowym
Rumiana pierś z kaczki w pomarańczach lub kacze udka w żurawinie
Grillowany filet z kurczaka ze szpinakiem i suszonym pomidorem
Sakiewki wieprzowe z pieczarkami i serem
Filet z indyka w płatkach migdałowych
Są to porcje mięsa około 80-90g. Średnio na osobę przypada 3kawałki mięsa.

Dodatki
Ziemniaki puree, kluseczki śląskie, zapiekane ziemniaczki
Bukiet warzyw z masłem lub sosem jogurtowym, sałatka z czerwonej  kapusty, sałatka z białej kapusty, surówka z selera na słodko, surówka ze marchewki na słodko

Deser
Tiramisu w pucharku
Patery owoców

Kolacja I
Śląska rolada wołowa, kluski śląskie, czerwona kapusta
Kolacja II
Sarnina duszona w jarzynach z kaszą gryczaną 
Kolacja III
Barszcz czerwony z pierożkami drożdżowymi z  mięsem
 
Zimna płyta
Półmisek mięs pieczystych ( schab ze śliwką, necówka, pasztet pieczony)
Półmisek wędlin tradycyjnych wędzonych ( 4 rodzaje)
kabanosy, salami,
Deska serów (sery żółte, pleśniowe, góralskie oscypki)
koreczki serowe z dodatkami
Tymbaliki drobiowe,
łosoś wędzony z parmezanem
Roladki szynkowe z kremem chrzanowym
Tartinki z łososiem,
Tartinki z pastami warzywnymi
Melon z szynka parmeńską
Jajka w sosie tatarskim
Śledzie w śmietanie
Sałatka brokułowa, Sałatka jarzynowa, Sałatka z tortolini ( 2 do wyboru:)              
Sałatka porowa, Sałatka grecka
Caprese z pomidorów z mozzarelą i bazylią
Dekoracje ozdobne warzywne oraz mięsne – kompozycja własna
Pieczywo mieszane

napoje ciepłe – kawa, herbata bez ograniczeń
napoję zimne: sok owocowe 100%( firma Toma) , pepsi, woda mineralna podawane w dzbankach - bez ograniczeń

  

GODZINY OTWARCIA:

Pn-Czw: 10:00-22:00
Pt: 10:00-24:00
Sob: 10:00-02:00
Nd: 11:00-22:00

Menadzer:
możliwość kontaktu od 10:00-19:00

Piotr Misiarz
tel.: 503 139 161
piotr@kamienica-konczakowskich.pl

Beata Cienciała
tel.: 531 521 103
beata.c@kamienica-konczakowskich.pl

ADRES:

ul. Rynek 19,
43-400 Cieszyn
tel.: 33 852 18 96
info@kamienica-konczakowskich.pl

REZERWACJA STOLIKÓW
tel.: 33 852 18 96

Restauracja Kamienica Konczakowskich

Restauracja Kamienica Konczakowskich
Restauracja Kamienica Konczakowskich